e-mail: info@carelli.hu     skype: carellituning     tel: 06(30)/655-8240      fax: 06(44)/404-084  
     
 
Kezdőlap Termékkatalógus Hírek GYIK Referenciák Info kérés Elérhetőségek
 
AKCIÓS TERMÉKEK
GYORSKERESŐ


NAVIGÁCIÓ
Kezdőlap Termékkatalógus Hírek Referenciák Információ kérés
INFORMÁCIÓ
Bemutatkozás Külső optika Szervíz Vásárlási feltételek Elérhetőségek
BEJELENTKEZÉS
Azonosító

Jelszó

Belépve marad

Elfelejtett jelszó! Regisztráció
HÍRLEVÉL


Leiratkozás
SZAVAZÁS
PARTNEREINK

 

Hírek » Oldtimer Show

2012.07.16.

Kedves veteránjármű rajongók!

 

2012. okt. 20-23. között ismét a budapesti SYMA Rendezvényközpontban kerül megrendezésre az Oldtimer Show Kft. szezonzáró kiállítása. Idén egy új kiegészítő program is kapcsolódni fog a rendezvényhez, melynek neve „Military Fesztivál”. E rendezvény az első és a második világháború idején használt harci járműveket, hadi eszközöket és a katonák öltözetét kívánja bemutatni. A nosztalgiázásra vágyó közönség 2012-ben ismét teljesen új kiállítási anyagot láthat majd Budapesten.

A belépőjegy ára felnőtteknek 4.000Ft lesz, gyerekeknek 2.500Ft (3 éves kor alatt ingyenes). A gyermek jegyek korhatárát 12-ről 14 éves korra emeltük. 2012-ben bevezetjük a „családi belépőjegyet”, amely két felnőtt és két gyerek belépésére jogosít majd, 11.000Ft-os áron. A kerekes székesek 2.000Ft-os, kedvezményes áron vásárolhatják meg a belépőjegyet. (A kísérő részére teljes áru belépőjegyet kell vásárolni!) Szintén újdonság az online jegyvásárlási lehetőség. Aki elővételben megrendeli a belépőjegyét, az 10%-os kedvezményre számíthat. Cégek és klubok részére elővételben, csoportos jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk 15% kedvezménnyel. A csoportos jegy vásárlási kedvezmény csak 100db jegy feletti egyidejű rendelés esetén érvényes! Az online jegyvásárlással kapcsolatos információk a www.oldtimershow.hu oldalon található. Elővételben belépőjegyeket csak online módon árusítunk.

Az Üdülési Csekket ismét elfogadjuk majd belépőjegy vásárlására, sőt a kedvezmények körét bővítve, ettől az évtől a SZÉP kártyákat is elfogadjuk. Mindegyiket!

A parkolás –ahogy már megszokhatta a SYMA Rendezvényközpontba járó közönség– teljesen díjmentes. A parkolást ismét a „Szoborpark” felőli oldalon javasoljuk, de a Dózsa György út mindkét oldali leállósávja is ingyenes. A Szoborparkhoz az Ifjúság útja felől lehet behajtani. Ez gyakorlatilag a SYMA udvara. Ne ijedjen meg senki attól, hogy a sorompót lecsukogatják a biztonsági őrök. A sorompó csak a biztonsági célokat szolgálja, de nem korlátozza a behajtást a területre.

 

A kiállításra a veteránjármű tulajdonosoknak idén is lehet jelentkezni a következő kategóriákban:

-          antik autók, oldtimer autók, youngtimer autók, KGST autók, USA autók

-          antik motorok, oldtimer motorok, Magyar motorok

-          veterán katonai járművek, veterán hadi eszközök, veterán katonai öltözet

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: info@oldtimershow.hu  Kérjük, hogy a benevezni kívánt járművekről 1-1db jó minőségű fotót és a tulajdonos mobil telefonszámát is küldje el.

Szokás szerint a részvételre jelentkező járművek mindegyikének egy előszűrésen kell majd átesniük. Továbbra is alapelvünk, hogy minden járműtípusból csak 1-1 példányt állítunk ki. Amelyik típusból elfogadtunk egy nevezést, abból a típusból már nem tudunk másikat befogadni az idei kiállításra. Talán majd jövőre! A jelentkezési sorrend is számít. Kérjük a jelentkezők megértését e tárgykörben. A kiállításon résztvevő járművek mindegyike ismét „Oldtimer Show” emléktáblát fog kapni. A kiállítás legszebbjei természetesen díszes serlegekkel jutalmazzuk, melyeket a kiállítás szakmai zsűrije fog odaítélni. A szakmai és a szervezői díjak száma kb. 30db lesz.

 

Várjuk szeretettel a nosztalgiázásra vágyó közönséget októberben, a SYMA-ba! Veterános üdvözlettel: Oldtimer Show Kft.  info@oldtimershow.hu

további információk: www.oldtimershow.hu

 

Kezdőlap | Termékkatalógus | Hírek | Referenciák | Információ kérés | Elérhetőségek
     Copyright 2005-2009 © - Carelli Tuning Kft. - Minden jog fenntartva! - created by Tronix - version: 2.0