e-mail: info@carelli.hu     skype: carellituning     tel: 06(30)/655-8240      fax: 06(44)/404-084  
     
 
Kezdőlap Termékkatalógus Hírek GYIK Referenciák Info kérés Elérhetőségek
 
AKCIÓS TERMÉKEK
GYORSKERESŐ


NAVIGÁCIÓ
Kezdőlap Termékkatalógus Hírek Referenciák Információ kérés
INFORMÁCIÓ
Bemutatkozás Külső optika Szervíz Vásárlási feltételek Elérhetőségek
BEJELENTKEZÉS
Azonosító

Jelszó

Belépve marad

Elfelejtett jelszó! Regisztráció
HÍRLEVÉL


Leiratkozás
SZAVAZÁS
PARTNEREINK

 

Hírek » Oldtimer Show

2013.01.27.

Kedves veteránjármű rajongók!

 

Az Oldtimer Show Kft. a 2012-ben az oldtimer kiállítás nélkül maradt Vasúttörténeti Parkban újjáéleszti a hagyományt és 2013. tavaszán nagyszabású oldtimer kiállítást szervez. Március 15-17. között „Oldtimerek Hétvégéje” néven veteránjármű kiállítást rendezünk, számos szabadtéri programmal kiegészítve. Ez a hétvége lesz a Vasúttörténeti Park szezonnyitója is, melyre természetesen a Vasúttörténeti Park is gőzerővel készül. A park teljes területe ki lesz csinosítva márc. 15-re!

A rendezvény tematikája a következő lesz: A mozdony fűtőház első csarnokában a nyugati világ veterán autói és motorjai lesznek kiállítva. A mozdony fűtőház második csarnokában a KGST korszak veterán autói és veterán motorjai kerülnek bemutatásra. Közvetlenül a fűtőház előtti murvás területen az USA nagyvasak lesznek láthatók, az „USA Autó Karnevál” területén. Mellette lesznek elhelyezve az oldtimer járműveket kiszolgáló vállalkozások. A mozdony fűtőház előtti mozdonyforgatónál látványos vasútikocsi kiállítást rendezünk be. A kiállítást idegenvezetők fogják bemutatni és a vasúti kocsikra felmehetnek majd a látogatók. A másik mozdonyforgatónál gőzmozdony kiállítást láthat a közönség. A bejárat előtt lévő „VIP parkoló” lesz az oldtimerek parkolója, amely a rendezvényre oldtimer autóval vagy oldtimer motorral érkező látogatók parkolója lesz. A VIP parkolóban elhelyezett járművekre biztonsági őrök fognak vigyázni. A VIP parkoló díjmentes lesz, de ide csak muzeális minősítéssel rendelkező járművek állhatnak be. A rendezvényre személyautóval vagy busszal érkező vendégek részére 500db autó elhelyezésére alkalmas, „látogati parkoló” áll rendelkezésre, teljesen díjmentesen. Szintén a látogatói parkoló lesz a helyszíne a „youngtimer találkozó”-nak.

A rendezvényen a Vasúttörténeti Park összes interaktív programja üzembe lesz helyezve! Interaktív programok: lóvasút, nosztalgia vonatozás gőzmozdonnyal, mozdonyforgató, sínautózás, hajtányozás, kisvasút egyszerre hat szerelvénnyel és egy újdonság a gyermek ügyességi kerékpárpálya.

A rendezvény területén számos egyéb látnivaló is lesz majd: teherautó és busz kiállítás, vursli, élő zene, verkli, vurlitzer, arcfestés, pantomim, mulatságos mutatványosok.

A füves és sétányos területeken lesznek majd a vendéglátó egységek: grill ételek, saslik, pörkölt, üdítők, minőségi kávék, kürtős kalács, rétes, édesség, vattacukor, stb…

 

Belépőjegyek:

-          felnőtt jegy: 3.000Ft

-          gyermek: 2.000Ft (14 éves kor alatt) 3 éves kor alatt a belépés díjmentes.

-          család jegy: 9.000Ft (2 felnőtt és 2 gyerek -14év alatti)

-          kerekesszékes jegy: 1.500Ft (a kísérő részére teljes árú jegy szükséges)

A belépőjegyeket a helyszínen lévő jegypénztárakban lehet majd megvásárolni, készpénzzel és bankkártyával is. A belépőjegyek mindhárom fajta SZÉP kártyával is megvásárolhatók!

 

Elővételben a belépőjegyeket a Ticketexpressz országos hálózatában lehet majd megvásárolni személyesen, vagy interneten keresztül: www.ticketexpress.hu

Az elővételi jegyek értékesítése 2012. december. 1-től kezdődik és 2013. márc. 14-ig tart.

Figyelem! Az Oldtimerek Hétvégéjére nem érvényesek a Vasúttörténeti Park által értékesített bérletek.

 

A rendezvény kiállítási részén a magángyűjtők és a klubok oldtimer járművei részére díjmentes bemutatási lehetőséget biztosítunk, meghívásos alapon. A kiállításra a következő kategóriákban lehet jelentkezni:

-          antik autók, oldtimer autók

-          USA autók

-          KGST autók

-          youngtimer autók

-          antik motorok, oldtimer motorok

-          Magyar motorok

-          eredeti állapotban megőrzött, de hiánytalan veterán autók és motorok

-          veterán teherautók és buszok

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: info@oldtimershow.hu  Kérjük, hogy a benevezni kívánt járművekről 1-2db fotót, a tulajdonos mobil telefonszámát és a lakhely (utca és házszám nem kell) megnevezését is küldje el. Szokás szerint a részvételre jelentkező járművek mindegyikének egy előszűrésen kell majd átesni. Továbbra is alapelvünk, hogy minden járműtípusból csak 1-1 példányt állítunk ki. Amelyik típusból elfogadtunk egy nevezést, abból a típusból már nem tudunk másikat befogadni a tavaszi kiállításra. Talán majd az őszi Oldtimer Show-ra! A jelentkezési sorrend is számít. Kérjük a jelentkezők megértését e tárgykörben. A kiállítás legszebbjeit díszes serlegekkel jutalmazzuk majd, melyeket a kiállítás szakmai zsűrije fog odaítélni. A szakmai és a szervezői díjak száma 25db lesz.

 

Várjuk a nosztalgiázásra vágyó közönséget a Vasúttörténeti Parkba, márc. 15-17-ig, az Oldtimerek Hétvégéjére!

 

Veterános üdvözlettel: Oldtimer Show Kft.  info@oldtimershow.hu

további információk: www.oldtimershow.hu

 

 

 

Kezdőlap | Termékkatalógus | Hírek | Referenciák | Információ kérés | Elérhetőségek
     Copyright 2005-2009 © - Carelli Tuning Kft. - Minden jog fenntartva! - created by Tronix - version: 2.0